Köpvillkor

Köpvillkor

Priser

Fraktfritt vid varuvärde över 400 kr annars tillkommer en fraktkostnad på 29 kr.

Priserna är angivna i svenska kronor.

Leverans

Vår leveranstid är 1-3 arbetsdagar. Den kortare tiden om du beställer innan 12.oo på vardagar och Post Nord håller vad de lovar.

Ångerrätt

Om du av någon anledning inte är nöjd med din beställning har vi öppet köp inom 14 dagar från den dag du mottagit varan. Ångerrätten gäller om varan är i lika gott skick som när du fick den och den får inte heller vara öppnad eller använd. För ytterligare information se  distansavtalslagen.

Returer

Vid eventuell retur måste du bifoga följesedel och skriva vad ärendet gäller. Förpacka varorna noga så att de inte går sönder. Returfrakten betalas av dig som kund. Returpaket får inte skickas som postförskott. Om du utnyttjar ångerrätten betalar vi tillbaka vad du har betalat för varan, själva frakten får du betala. Vi betalar tillbaka så snart varan är tillbaka.

Felaktig vara

Kontakta oss (info@mostersprodukter.se) inom 14 dagar efter att varan mottagits  om någon vara är defekt eller om beställningen är fel. Vi kontaktar dig så kan vi komma fram till en lösning. Vi står för porto och ny vara.

 

Returfrakt

Hämta ditt paketet i tid! Skickas paketet tillbaka till oss debiterar vi en  avgift på 75 kr för våra kostnader för hantering och returfrakt. Om du väljer att skicka tillbaka dina varor för att du ångrar ditt köp får du själv stå för fraktkostnaderna.